Overnachting hotel One Night Cheque - Ostendhotel
 

Voor de prijs van slechts € 34,00 per persoon, geniet u bij Ostendhotel van een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt


Boekingsperiode:

 

Jaarrond geldig van zondag t.e.m. donderdag m.u.v. de maanden mei, juli, augustus en september en feestdagen en steeds op basis van beschikbaarheid.

Met de One Night Cheque logeert u in de standaardkamer.
Upgrade naar junior Suite: + € 10 per persoon per nacht: € 78 te betalen in het hotel.
Upgrade naar familiekamer: + € 20 per persoon per nacht: € 98 te betalen in het hotel.

 

Kinderen:

Kinderen van 0 - 2 jaar logeren gratis. Max. 2 kinderen mogelijk per kamer.

Eerste kind vanaf 3 jaar op dezelfde kamer van de ouders betaalt € 30 voor het extra bed + ontbijt, tweede kind logeert gratis. Deze kamers zijn familiekamers met bad i.p.v. douche en frigo, etc...

Hotelfiche

Check-in vanaf
14.00u
  Check-out voor
11.00u
Aantal kamers
110
  Lift
2
Restaurant
x buffet
  Privé-parking
x beperkt € 18 p.n.
Bar
x
  Huisdieren
< 5 kg 10 € pn
Verblijfstoeslag
€ 2,12 p.n.p. kamer
  Fietsverhuur
-
Receptie
24/24u
  Rookvrije kamers
x
Bagage-opslag
x
  Mindervaliden
-
Creditcards
x
  Sauna
x
Fitness
x
  Zwembad
-
Solarium
x
  Whirlpool
-
Tennis
-
  Tuin
-
Terras
-
  Afstand van Brussel
110 km
 

 

Ostendhotel bevindt zich op een steenworp afstand van het prachtige Noordzeestrand, de boulevard en de verkeersvrije winkelstraten.

 

De sfeervolle kamers werden in 2012 allemaal vernieuwd en bieden het nodige comfort voor een ontspannen verblijf. Het personeel heeft een en al oog voor hun gasten en ziet er nauwgezet op toe dat het hun aan niets ontbreekt. Hun service is van een onverbeterlijke kwaliteit. ’s Morgens wordt een heerlijk en uitgebreid ontbijt geserveerd. Tegen een democratisch prijsje kun je ’s avonds ook aanschuiven aan het onbeperkte vier-gangenbuffet, met een ruime keuze van warme en koude lekkernijen. De gezellige bar, de speelzaal voor de kinderen, de fitnessruimte, de sauna en het solarium bieden ontspanning en zijn een ontegensprekelijke meerwaarde voor een geslaagde vakantie aan zee. 

 

Heb je de fiets mee naar zee? Fietsen kunnen geplaatst worden in de daartoe voorziene fietsstallingen in het hotel ( lobby of kelder). Dit is volledig gratis. Het hotel staat ook genoteerd als fietsoplaadpunt voor elektrische fietsen.

 

De dynamische stad Oostende biedt tal van uitdagingen. De drukke haven met binnen- en buiten varende boten biedt de wandelaar een kleurrijk schouwspel. Vooral de terugkeer van de garnaalvisserssloepen bij dageraad is een lust voor het oog van de vroege vogels. De Visserskaai is dan weer de uitgelezen plek voor lekkerbekken. De talrijke kraampjes lopen over met diverse vissoorten, verse en bereide zeevruchtenhapjes, de alom bekende Oostendse garnalen, warme wulken, visbrochettes en nog veel meer. Verlaat Oostende niet zonder dat je een echte Oostendse garnaalkroket hebt geproefd. Verser en lekkerder kun je ze nergens krijgen.

 

U kunt reserveren, mits vermelding van uw chequenummer.
Tel. +32 (0)59 70 46 25
E-mail: info@hotelostend.be


 

Bestel direct uw One Night cheques


U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op:

Nederland: +31 631943273
België: +32 493148010

E-MAILADRES:
info@duocheque.com

Ons nieuwe bankrekeningnummer NL35RABO 0347 5656 54
BIC/SWIFT RABONL2U
Ons nieuwe postadres: Postbus 5, 8300 Knokke-Heist