Overnachting hotel One Night Cheque - Guesthouse Den Wolsack
 

Voor de prijs van slechts € 34,00 per persoon, geniet u bij Guesthouse Den Wolsack van een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijtBoekingsperiode:

Jaarrond geldig op vrij-, zater- en zondag  m.u.v. 31 dec. Steeds op basis van beschikbaarheid en steeds met een minimum van 2 nachten.

 

Kinderen:

Max. 1 kind tot 3 jaar verblijft gratis op de kamer van de ouders (overnachting en ontbijt).

Max. 1 kind van 4 tot 11 jaar betaald € 20,- per nacht (overnachting en ontbijt) indien het op de kamer van de ouders slaapt.

De derde persoon in dezelfde kamer betaald € 30,- per nacht (overnachting en ontbijt).

Hotelfiche

Check-in vanaf
14.00u
  Check-out voor
10.00u
Aantal kamers
22
  Lift
x
Restaurant
x
  Privé-parking
-
Bar
x
  Huisdieren
x
Verblijfstoeslag
-
  Fietsverhuur
€ 7,- p.d.
Receptie
07.00-21.00u
  Rookvrije kamers
x
Bagage-opslag
x
  Mindervaliden
x
Creditcards
x
  Sauna
-
Fitness
-
  Zwembad
-
Solarium
-
  Whirlpool
-
Tennis
-
  Tuin
-
Terras
x
  Afstand van Brussel
20 km
 

 

Den Grooten Wolsack  wordt nu “Guesthouse Den Grooten Wolsack”, een onderdeel van Hotel Elisabeth. Dit hotel bevindt zich, wanneer u met het aangezicht naar Guesthouse Den Grooten Wolsack staat, links in dezelfde straat op amper 200m wandelafstand. U herkent het gebouw aan de grote cirkel die boven de straat zweeft. U checkt in en uit in Hotel Elisabeth. Aan de balie ontvangt u uw persoonlijke code waarmee u uw 'residentie' in de Grooten Wolsack in- en uitgaat wanneer u maar wilt. U ontbijt in Hotel Elisabeth. Voor slechts € 10 voor 24u.(!) kunt u uw wagen parkeren onder het hotel. Een stuk goedkoper dan in gelijk welke stadsparking. 

 

Het minste dat je van Den Grooten Wolsack kunt zeggen is dat het een ziél heeft. Kom je langsheen de voet van de indrukwekkende Sint-Romboutstoren de Wollemarkt opgewandeld, dan springt het prachtige neoclassicistische pand meteen in het oog. Het dateert van 1416 en werd in de loop der geschiedenis door verscheidene patriciërsfamilies bewoond. Den Grooten Wolsack ontleent zijn naam aan het feit dat het gebouw in die periode werd gebruikt als stapelplaats voor wolbalen.

 

Den Grooten Wolsack is the place to be voor wie wil overnachten in een charmant kader of zich in het Grand Café wil laten vervoeren door een werkelijk uniek smaakbelevingsconcept. Handig voor wie ‘s avonds niet meer de stad in wil en een bijzondere avond wil meemaken. Het hotel is van oorsprong een patriciërswoning en telt dus maar 3 verdiepingen en 22 charmante kamers.

 

Bereid je voor op unieke smaakbelevingen! Nergens vind je food/bier/wijn pairing zo sterk uitgekiend en puur als in Grand Café Den Grooten Wolsack. Overheerlijke gerechtjes, door sterrenchef Bart Vandenhove geïnspireerd en door chef Alexander Lanciers en zijn team met eerlijke en verse ingrediënten gecreëerd tot oogstrelende kunstwerkjes. Met bieren gepaird door de internationaal geroemde en gerenommeerde Vlaamse biersommelier Sofie Vanrafelghem, of met wijnen door sommelier Philip Cooreman. Versterkend of net contrasterend. Jouw verwondering zal er niet minder om zijn. Je ontdekt smaken waarvan je niet vermoedde dat ze in jouw smaakpalet aanwezig waren! Dat alles in een cosy ambiance. Heerlijke ongedwongenheid, gepaird met absolute klasse en verwondering. Ingrediënten voor een fijne en boeiende avond!

 

Wegens de centrale ligging vlakbij het oude centrum van de stad  is dit hotel ideaal als uitvalsbasis om de stad Mechelen met haar pleinen en parkjes, kleine straatjes en steegjes, kerken en kapellen en leuke hippe winkels te verkennen. 

 

U kunt reserveren, mits vermelding van uw chequenummer. 
Tel. +32 (0)15 569 520
E-mail: hotel@dengrootenwolsack.be

 

Bestel direct uw One Night cheques


U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op:

Nederland: +31 631943273
België: +32 493148010

E-MAILADRES:
info@duocheque.com

Ons nieuwe bankrekeningnummer NL35RABO 0347 5656 54
BIC/SWIFT RABONL2U
Ons nieuwe postadres: Postbus 5, 8300 Knokke-Heist