Overnachting hotel One Night Cheque - Petry
 

Voor de prijs van slechts € 34,00 per persoon, geniet u bij Hotel Petry van een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt


Boekingsperiode:

 

Geldig met aankomst op zondag t.e.m. donderdag met een min. verblijf van 2 nachten. Niet geldg van januari t.e.m. Carnaval, feestdagen en het hoogseizoen : 20 juli tot 20 aug.

Kinderen:

Kinderen tot en met 2 jaar logeren gratis op de kamer van de ouders.
3 kinderen mogelijk per kamer.

Hotelfiche

Check-in vanaf
14.00u
  Check-out voor
11.00u
Aantal kamers
28
  Lift
x
Restaurant
x
  Privé-parking
ja gratis
Bar
x
  Huisdieren
op aanvraag € 7 p.n.
Verblijfstoeslag
-
  Fietsverhuur
-
Receptie
10u-22u
  Rookvrije kamers
alle
Bagage-opslag
x
  Mindervaliden
x
Creditcards
x
  Sauna
ja, € 5 per sessie
Fitness
x
  Zwembad
-
Solarium
ja, € 3 / 5 minuten
  Whirlpool
-
Tennis
op 700 m
  Tuin
-
Terras
x
  Afstand van Brussel
230 km
 

 

Volkse gezelligheid en ongedwongen genieten. De familie Petry runt sedert decennia het moderne, milieuvriendelijke Hotel Petry, gelegen in het centrum van het middeleeuwse stadje Vianden en omgeven door hun bekende zonneterras met kinderspeelplaats.

 

Het hotel beschikt over luxe en comfortabele kamers die beschikken over douche of bad, wc, telefoon, radiowekker en K-tv. Tijdens slecht weer biedt het hotel meerdere alternatieven zoals een speelkamer voor kinderen, sauna, stoombad, bonarium, solarium, fitness. Maar je kunt ook gratis gebruik maken van het binnenzwembad en de wellness van het naastgelegen hotel Belle Vue.

 

De geliefde keuken wordt geserveerd in twee restaurants, waarvan één geklimatiseerd en de Pizzeria met een traditionele op hout gestookte oven. Ze bieden een fijne en gerenommeerde keuken tegen normale prijzen. Het vriendelijk personeel zal je de beste en vlotste service bieden. De uitgebreide wijnkaart biedt een zorgvuldig assortiment van diverse nationale en internationale wijnen. Tijdens mooie zomerdagen kan er ook buiten worden gegeten op het grote terras.

 

Gelegen in het heerlijke landschap van de Ardennen blikt Vianden terug op een meer dan honderdjarige vreemdelingenverkeer-traditie. Als opvolgers van de grote, Franse romanticus Victor Hugo, trekken de smalle straatjes, de gotische kerken, de ringmuur met zijn verdedigingstorens, jaarlijks duizenden bezoekers in het prachtige - aan de voet van de machtige, gerestaureerde burcht gelegen - middeleeuwse stadje.

 

U kunt reserveren, mits vermelding van uw chequenummer.
Tel. +352 83 41 22
E-mail: info@hotel-petry.com


 

Bestel direct uw One Night cheques


U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op:

Nederland: +31 631943273
België: +32 493148010

E-MAILADRES:
info@duocheque.com

Ons nieuwe bankrekeningnummer NL35RABO 0347 5656 54
Ons nieuwe postadres: Postbus 5, 8300 Knokke-Heist