Overnachting hotel One Night Cheque - The King's Head Inn

Voor de prijs van slechts € 34,00 per persoon, geniet u bij The King's Head Inn van een overnachting voor 2 personen, inclusief ontbijt


Boekingsperiode:

Jaarrond geldig op basis van beschikbaarheid m.u.v. feestdagen. 


Hotelfiche:

Check-in vanaf
15.00u
  Check-out voor
10.30u
Aantal kamers
10
  Lift
-
Restaurant
x
  Prive-parking
gratis
Bar
x
  Huisdieren
€ 15,00 p.n.
Verblijfstoeslag
€ 2,50 p.p.p.n.
  Fietsverhuur
-
Receptie
24/24u
  Rookvrije kamers
x
Bagage-opslag
x
  Mindervaliden
x
Creditcards
x
  Sauna
-
Fitness
 -
  Zwembad
-
Solarium
-
  Whirlpool
-
Tennis
-
  Tuin
x
Terras
x
  Afstand van Brussel
131 km
 

Hotel The Kings Head Inn beschikt over 10 kamers met douche en toilet. Waarvan één kamer een extra bed heeft. Elke kamer is in dezelfde landelijke stijl ingericht en beschikt over basisfaciliteiten en gratis internet. In het salon kan u aperitieven of nagenieten met een drupke. U kan een boek lezen of een spel spelen die we u graag uitlenen. In de zomer op het terras met mooie moerbei, zou u zich zelfs in Toscane kunnen voelen.


U vindt Hotel The Kings Head Inn in het Belgische Teuven , dat in het prachtig golvende landschap van de Belgische Voerstreek ligt, en bovendien omringd wordt door uitgestrekte bossen. Rivier de Gulp vormt de scheiding tussen het dorp en de bossen. Teuven heeft twee kastelen, waarvan ‘De Hoof’, waar vroeger de plaatselijke heren woonden, tegenwoordig een horecafunctie heeft. De voormalige abdij van Sinnich is sinds de Franse Revolutie particulier bezit. Vanaf de tweede helft van de 13e eeuw woonden de Augustinessen hier. Alleen meisjes van adel werden toegelaten. De omgeving is prachtig om al wandelend of fietsend te ontdekken en er lopen dan ook diverse routes door de Voerstreek voor wandelaars, automobilisten, fietsers en mountainbikers. De hoteleigenaren wijzen u graag op de mooie plekjes.

De Nederlandse grens ligt op 1,8 kilometer van het hotel op een rustige spot. Verder bevindt het hotel zich op 25 minuten rijden van het centrum van Valkenburg, waar Thermae 2000 en het Holland Casino liggen. Met de auto is het ook maar 10 minuten rijden naar de Zuid-Limburgse Golf en Country Club. Maastricht ligt op zo'n 25 minuten rijden; in deze bourgondische hoofdstad van Zuid-Limburg is van alles te zien en te doen. Er is een bushlate op 150 meter afstand en een treinstation op 40 meter afstand van het hotel, zodat u letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt.


U kunt reserveren, mits vermelding van uw chequenummer.
Tel.
+32 (0)4 381 13 24
E-mail:  info@tkhi.be

 

Bestel direct uw One Night cheques


U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op:

Nederland: +31 631943273
België: +32 493148010

E-MAILADRES:
info@duocheque.com

Ons nieuwe bankrekeningnummer NL35RABO 0347 5656 54
BIC/SWIFT RABONL2U
Ons nieuwe postadres: Postbus 5, 8300 Knokke-Heist